2columnleft

Kortingen

Tijdens het online bestellen kunt u in aanmerking komen met één van onze kortingen die wij aanbieden. Doosopmaat.nl biedt pallet- en volumekorting aan op de bestellingen. Let op! De kortingen zijn alleen van toepassing op orders die online worden besteld.

Palletkorting

doos_1176_logo_1.jpg

De palletkorting is alleen van toepassing op onze vouwdozen die een volle pallet benutten. Oftewel formaten die perfect op een pallet passen. Als u een maat invoert die van toepassing is voor palletkorting, kunt u op het ‘’palletstreepje’’ klikken om de korting te ontvangen. Voor de eerste volle pallet ontvangt u €25,- korting. Tot en met zes pallets van hetzelfde formaat ontvangt u steeds €10,- extra korting. De korting kan dus oplopen tot €75,-!

Volumekorting

De volumekorting is van toepassing indien er meerdere formaten in één bestelling worden besteld. De volumekorting is geldig voor alle type dozen die via de website besteld zijn. Bij twee formaten ontvangt u €35,- korting. Bij elk nieuw formaat wordt €10,- toegevoegd bij de volumekorting.

De kortingen zijn alleen van toepassing bij bestellingen die via de website besteld worden. Orders via de mail of op offertebasis vallen niet onder kortingen!