2columnleft

Het verhaal van het beertje

Maak kennis met ons beertje Teddy. Teddy vindt u terug op onze website, de opgepropte Teddy ziet u bijvoorbeeld op de homepage. Als u goed kijkt naar ons beertje kunt u zien dat hij een beetje klem heeft gezeten. Respectloos is ons beertje in een te kleine doos gepropt. Hij verdient veel beter. Deze beer heeft liever een doos op maat. Liefst van Doosopmaat.nl, want daar kan hij zijn favoriete 'huisje' helemaal naar eigen wens samenstellen. Niet alleen op maat, maar ook met een eigen logo op het deksel als bedrukking.

beer_en_doos4.jpg

Teddy heeft gekozen voor een foto van zijn eigen hoofd en opgepropte lichaam. Een foto uit die oncomfortabele tijd. Met deze foto geeft de beer een duidelijke boodschap weer: kies voor een doos op maat voor al uw producten. Want met een doos op maat heeft het beertje voldoende ruimte om te bewegen en is tegelijk stevig in de doos verpakt. 

Ook uw product verdient beter, namelijk in de vorm van een passende doos. Die past bij uw product. Niet alleen wat betreft het formaat. Ook wat betreft de uitstraling. Een kartonnen doos is tegenwoordig onderdeel van uw marketingstrategie. Vooral in combinatie met een opdruk zorgt deze doos voor een onderscheidende factor tussen pakketten van anderen. Doosopmaat.nl biedt u de mogelijkheid online uw eigen dozen samen te stellen. Geheel passend bij uw product en uw bedrijf.