2columnleft

Het bestelproces

U bent op zoek naar een kartonnen doos op maat om uw producten in te verpakken? Voordelen van een doos op maat is onder andere de vermindering van het materiaalgebruik, het versnellen van het verpakkingsproces omdat er geen opvulmateriaal meer nodig is en het transportvolume wordt verkleind omdat er geen onnodig grote doos voor nodig is. Via Doosopmaat.nl kunt u eenvoudig uw dozen op maat bestellen. Het bestelproces wordt hieronder toegelicht.

dsc_1258.jpg

Het berekenen van de maat

Allereerst berekent u de buitenmaten (lengte x breedte x hoogte) van het product dat u gaat verpakken. Tel bij de lengte, breedte en hoogte 4-6 mm extra op zodat het product gemakkelijk in en uit de verpakking kan worden gehaald. Nu heeft u de binnenmaten van de verpakking berekend.

Het kiezen van het type doos

U heeft de binnenmaten van de doos berekend, daarna volgt het uit zoeken van het type doos te kiezen dat het beste past bij het doeleinde die u heeft met de verpakking. De Amerikaanse vouwdoos en overslaande klep zijn vooral geschikt voor opslag of verzenden. Een postdoos is passend voor een meer representatiever doeleinde zoals geschenkverpakkingen. Daarnaast bepaalt u de kartonkwaliteit. Lees meer over de kartonkwaliteit

De bestelpagina van Doosopmaat

doos_1197_logo_1.jpg

Op de bestelpagina van Doosopmaat voert u de binnenmaten in die u zojuist heeft berekend. U kiest de kwaliteit, kleur van de doos, eventuele bedrukking en handvatten uit om zelf uw doos op maat helemaal naar wens samen te stellen. U kiest het aantal dozen en rechts ziet u de prijs ontstaan van deze order. U klikt op de knop winkelwagen en kunt nog een doos toevoegen of de bestelling afronden.

Een account aanmaken

Maak een account aan tijdens het bestellen zodat u uw bestelhistorie kan terugvinden en een herhaalbestelling eenvoudig kan plaatsen. U vult uw bedrijfsgegevens in en kiest de betaalmethode uit. Hierna is de bestelling geplaatst en ontvangt u een bevestigingsemail van uw bestelling. Later ontvangt u een orderbevestiging van Doosopmaat met daarbij de verwachte levertijd wanneer u de bestelling kan verwachten. 

Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via verkoop@doosopmaat.nl of 0182-570866. Wij helpen u graag!