2columnleft

Blog

Doos van de maand: juni 

doos_1176_logo_1.jpgDeze maand staat de bruine kartonnen doos in de spotlight. Een grote, bruine verzenddoos is het meest gebruikte type doos om producten in te verzenden. In ons blog leest u alles over het bruin karton. 
Lees meer


Branded Packaging 

dsc_1204.jpgEen kartonnen verpakking heeft niet alleen een beschermende functie, maar is ook onderdeel van uw marketingstrategie. Het ontvangen van het pakket is het allereerste offline contactmoment tussen klant en webwinkel. 
Lees meer


 

Doos van de maand: mei 

brievenbusdoos_fefco_403_h.jpgDe brievenbusdoos staat deze maand in de spotlight. Een zeer geschikt doosje voor platte producten als boeken en kleding. De brievenbusdoos is verkrijgbaar in bruin en wit en kan ook bedrukt worden.
Lees meer


 

Coupe Tijn 

anp_53874905_e1508909581968_724x407.jpgHeel Nederland heeft de grote held Tijn in de armen gesloten. Deze zomer zullen wij de Coupe Tijn bij diverse ijssalons in het land zien. Benieuwd naar deze actie? In dit blog leest u meer over Stichting Semmy en Coupe Tijn.
Lees meer


Vier veelgestelde vragen 

dsc_1258.jpgLees in ons nieuwe blog de vier veelgestelde vragen op één overzichtelijke pagina. Onze binnendienst komt dagelijks in aanmerking met één van deze vragen. Staat uw vraag hier tussen?
Lees meer 


 

Doos op maat van de maand: april 

dsc_1279.jpgDeze maand staat de kalenderverpakking in de spotlight. Dit is een zeer geschikte doos voor grote en platte producten. Door de buffers zorgt deze verpakking voor voldoende bescherming. Maak de doos persoonlijk met een logo in kleurendruk. De kalenderverpakking kan zonder tape worden gesloten. 
Lees meer


Een verzending op maat 

dsc_1182.jpgVia onze website kunt u eenvoudig uw kartonnen dozen op maat samenstellen. Dozen zijn multi inzetbaar en worden gebruikt als geschenk- of productverpakking, maar worden vooral ingezet om producten in te verzenden. Lees in dit blog enkele tips voor een verzendverpakking.
Lees meer


Doos op maat van de maand: maart 

zwart.pngIedere maand van 2018 wordt een type doos uitgelicht in ons blog. Deze maand is het zwart karton. De mat zwarte kleur heeft een chique uitstraling en heeft een onderscheidende factor tussen andere pakketten. In dit blog leest u meer over de voordelen van zwarte kartonnen dozen. 
Lees meer


Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

bos_header_1.jpgMaatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een onderdeel van het ondernemen dat steeds belangrijker wordt en waar veel bedrijven aandacht aan besteden. People, Planet en Profit zijn de drie begrippen die centraal staan bij MVO.
Lees meer


Trend: maatwerk 

doos_1206_logo_1.jpgEen grote trend die we nu veel zien is maatwerk. Maatwerk is tegenwoordig voor iedereen mogelijk op heel veel verschillende manieren. Van een gepersonaliseerd t-shirt tot een doos op maat. Maatwerk is echt overal van toepassing en wordt steeds populairder.  
Lees meer


Het bestelproces 

beer_en_doos1.jpg

U bent op zoek naar een kartonnen doos op maat om uw producten in te verpakken? Bij Doosopmaat kunt u gemakkelijk uw eigen kartonnen doos samenstellen en bestellen. In dit blog leest u hoe het bestelproces eruit ziet bij Doosopmaat. 
Lees meer


Doos op maat van de maand: februari 

dsc_1289.jpgIedere maand van 2018 wordt een type doos uitgelicht in ons blog. Deze maand is het de postdoos. De postdoos is een sterke en representatieve doos die erg geschikt is voor een mooie bedrukking op het deksel. De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit en zwart karton. 
Lees meer


Fulfilment proces 

kartonnen platen

Kartonnen dozen bieden diverse voordelen voor zowel de consument als bedrijven. Er wordt vandaag gericht gekeken naar de voordelen die karton biedt voor bedrijven. De verpakking moet passen in het fulfilment proces en het logistieke proces van het bedrijf.

Lees meer