2columnleft

Blog

De mythe dat karton slecht voor het milieu is

download.jpgGolfkarton is een verantwoorde keuze. Wordt voor een groot deel, ongeveer 80%, gerecycled. Kartonnen dozen zijn het meest gebruikte verpakkingsmiddel om producten te transporteren. Dankzij de e-commerce ziet de eindconsument steeds meer golfkartonnen verpakkingen.
Lees meer


Fuusje 

bartphoto_00546.jpgHet Fuusje is een vrolijk en eenvoudig ontwerp dat kinderen moet verblijden tijdens het ziekenhuisbezoek. Weg met het nare infuus met een cover van Fuusje! Nu verpakt in een doos van Doosopmaat.nl.
Lees meer


Geen startkosten 

dsc_1282.jpgBij Doosopmaat.nl heeft u geen startkosten. Wij hebben een digitaal productieproces waarbij stansmessen en clichés niet van toepassing zijn. In ons blog kunt meer informatie vinden over deze vormen van produceren en waarom u deze extra kosten niet bij Doosopmaat.nl kwijt bent.
Lees meer


Verzenden van kledingstukken 

schoenen.pngKleding webshops kunnen op verschillende manieren producten verzenden. Kleding is opvouwbaar, stapelbaar en niet kwetsbaar. De meest gebruikte type verpakkingen worden in dit blog beschreven.
Lees meer


Retourneren 

doos_op_maat_vrachtwagen.jpgBijna zeventig procent van de webshops heeft te maken met retourzendingen. Retourzendingen zijn onderdeel van het logistieke proces van webshops. In de meeste gevallen wordt de originele doos gebruikt om producten te retourneren. 
Lees meer


Het bedrukken van dozen 

20180516_131339.jpgIn dit blog worden drie technieken van het bedrukken van dozen uitgelicht. Doosopmaat bedrukt de dozen digitaal. Lever uw bestand aan via onze uploadtool en wij bedrukken uw dozen op maat.
Lees meer


 

Doos op maat voor Kadoos.nl 

doos_sleeve_2.jpgKadoos.nl heeft diverse dozen bij Doosopmaat.nl besteld en heeft het team van Doosopmaat verrast met een unieke fruitbox. Verpakt in een postdoos van Doosopmaat. Een super leuke attentie, die wij zeker waarderen. 

Lees meer


Think inside the box 

zwarte_doos_met_kaartje_dom.jpgMet een doos op maat heeft u een zeer geschikte verpakking om uw producten te verzenden. In ons nieuwe blog leest u onze tips om een pakket zo verrassend en persoonlijk te maken door de focus ook op de inhoud van de doos te leggen. 
Lees meer


Branded Packaging 

dsc_1204.jpgEen kartonnen verpakking heeft niet alleen een beschermende functie, maar is ook onderdeel van uw marketingstrategie. Het ontvangen van het pakket is het allereerste offline contactmoment tussen klant en webwinkel. 
Lees meer


 

Coupe Tijn 

anp_53874905_e1508909581968_724x407.jpgHeel Nederland heeft de grote held Tijn in de armen gesloten. Deze zomer zullen wij de Coupe Tijn bij diverse ijssalons in het land zien. Benieuwd naar deze actie? In dit blog leest u meer over Stichting Semmy en Coupe Tijn.
Lees meer


Vier veelgestelde vragen 

dsc_1258.jpgLees in ons nieuwe blog de vier veelgestelde vragen op één overzichtelijke pagina. Onze binnendienst komt dagelijks in aanmerking met één van deze vragen. Staat uw vraag hier tussen?
Lees meer 


 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

bos_header_1.jpgMaatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een onderdeel van het ondernemen dat steeds belangrijker wordt en waar veel bedrijven aandacht aan besteden. People, Planet en Profit zijn de drie begrippen die centraal staan bij MVO.
Lees meer


Trend: maatwerk 

doos_1206_logo_1.jpgEen grote trend die we nu veel zien is maatwerk. Maatwerk is tegenwoordig voor iedereen mogelijk op heel veel verschillende manieren. Van een gepersonaliseerd t-shirt tot een doos op maat. Maatwerk is echt overal van toepassing en wordt steeds populairder.  
Lees meer


Het bestelproces 

6758ca85_bbcb_4e22_8125_1c2a3ab94e3b.jpg

U bent op zoek naar een kartonnen doos op maat om uw producten in te verpakken? Bij Doosopmaat kunt u gemakkelijk uw eigen kartonnen doos samenstellen en bestellen. In dit blog leest u hoe het bestelproces eruit ziet bij Doosopmaat. 
Lees meer


Fulfilment proces 

kartonnen platen

Kartonnen dozen bieden diverse voordelen voor zowel de consument als bedrijven. Er wordt vandaag gericht gekeken naar de voordelen die karton biedt voor bedrijven. De verpakking moet passen in het fulfilment proces en het logistieke proces van het bedrijf.

Lees meer