2columnleft

Blog

Trend: maatwerk 

doos_1206_logo_1.jpgEen grote trend die we nu veel zien is maatwerk. Maatwerk is tegenwoordig voor iedereen mogelijk op heel veel verschillende manieren. Van een gepersonaliseerd t-shirt tot een doos op maat. Maatwerk is echt overal van toepassing en wordt steeds populairder.  
Lees meer


Het bestelproces 

beer_en_doos1.jpg

U bent op zoek naar een kartonnen doos op maat om uw producten in te verpakken? Bij Doosopmaat kunt u gemakkelijk uw eigen kartonnen doos samenstellen en bestellen. In dit blog leest u hoe het bestelproces eruit ziet bij Doosopmaat. 
Lees meer


Doos op maat van de maand: februari 

dsc_1289.jpgIedere maand van 2018 wordt een type doos uitgelicht in ons blog. Deze maand is het de postdoos. De postdoos is een sterke en representatieve doos die erg geschikt is voor een mooie bedrukking op het deksel. De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit en zwart karton. 
Lees meer


Fulfilment proces 

kartonnen platen

Kartonnen dozen bieden diverse voordelen voor zowel de consument als bedrijven. Er wordt vandaag gericht gekeken naar de voordelen die karton biedt voor bedrijven. De verpakking moet passen in het fulfilment proces en het logistieke proces van het bedrijf.

Lees meer