2columnleft

Blog

De mythe dat karton slecht voor het milieu is

download.jpgGolfkarton is een verantwoorde keuze. Wordt voor een groot deel, ongeveer 80%, gerecycled. Kartonnen dozen zijn het meest gebruikte verpakkingsmiddel om producten te transporteren. Dankzij de e-commerce ziet de eindconsument steeds meer golfkartonnen verpakkingen.
Lees meer


Doos op maat van de maand: december 

doosopmaat_kleurendruk_008.pngDe laatste maand van het jaar 2018 is van start gegaan. Geen blog over onze feestelijke dozen vanwege de lange levertijden op deze types, maar een blog over de vouwdoos en de overslaande klep. Twee type dozen die nog wel eens door elkaar gehaald worden.
Lees meer


Fuusje 

bartphoto_00546.jpgHet Fuusje is een vrolijk en eenvoudig ontwerp dat kinderen moet verblijden tijdens het ziekenhuisbezoek. Weg met het nare infuus met een cover van Fuusje! Nu verpakt in een doos van Doosopmaat.nl.
Lees meer


Doos op maat van de maand: november 

roozwart.jpegDeze maand staat het rood karton in de spotlight. Rood karton is een nieuwe toevoeging bij Doosopmaat.nl! In ons nieuwe blog leest u meer over de voordelen van rood karton. Perfecte kleur voor de feestdagen.
Lees meer


Geen startkosten 

dsc_1282.jpgBij Doosopmaat.nl heeft u geen startkosten. Wij hebben een digitaal productieproces waarbij stansmessen en clichés niet van toepassing zijn. In ons blog kunt meer informatie vinden over deze vormen van produceren en waarom u deze extra kosten niet bij Doosopmaat.nl kwijt bent.
Lees meer


Doos op maat van de maand: oktober

img_6270.jpgDeze maand staan de geschenkdozen in de spotlight. De feestmaand december komt eraan, waardoor de tijd van relatiegeschenken aanbreekt. Er zijn verschillende type dozen geschikt als geschenkdoos. Benieuwd naar welke dozen dit zijn?
Lees meer


Verzenden van kledingstukken 

schoenen.pngKleding webshops kunnen op verschillende manieren producten verzenden. Kleding is opvouwbaar, stapelbaar en niet kwetsbaar. De meest gebruikte type verpakkingen worden in dit blog beschreven.
Lees meer


Doos op maat van de maand: september 

witte_kofferdoos.jpgDe kofferdoos en goodiebox zijn opvallende ontwerpen en perfect voor een promotiemateriaal. Dit type doos draagt bij aan de unboxing experience van uw klanten. Mensen onthouden nu eenmaal de opvallende factoren die zij meemaken beter. 
Lees meer


Retourneren 

doos_op_maat_vrachtwagen.jpgBijna zeventig procent van de webshops heeft te maken met retourzendingen. Retourzendingen zijn onderdeel van het logistieke proces van webshops. In de meeste gevallen wordt de originele doos gebruikt om producten te retourneren. 
Lees meer


Doos op maat van de maand: augustus 

bos_header.jpgDoor de enorme groei van e-commerce worden er maar liefst 250 miljoen pakketten verstuurd. Het verpakken van de producten is een grote uitdaging voor webwinkels. Karton is een natuurproduct en is voor een groot deel gerecycled.
Lees meer


Het bedrukken van dozen 

20180516_131339.jpgIn dit blog worden drie technieken van het bedrukken van dozen uitgelicht. Doosopmaat bedrukt de dozen digitaal. Lever uw bestand aan via onze uploadtool en wij bedrukken uw dozen op maat.
Lees meer


 

Doos op maat voor Kadoos.nl 

doos_sleeve_2.jpgKadoos.nl heeft diverse dozen bij Doosopmaat.nl besteld en heeft het team van Doosopmaat verrast met een unieke fruitbox. Verpakt in een postdoos van Doosopmaat. Een super leuke attentie, die wij zeker waarderen. 

Lees meer


Doos van de maand: juli 

kleurendruk_cooling_down.jpgDeze maand richten wij ons op de witte kartonnen dozen. De witte doos is onderscheidend en de perfecte basis voor een bedrukking van uw bedrijfslogo. In ons nieuwe blog vindt u meer informatie over de witte dozen.
Lees meer


Het verhaal van ons beertje 

doos_op_maat_2.jpgMaak kennis met ons beertje dat u op tegenkomt op onze website en in onze digitale communicatie, zoals emails. Achter het beertje is een verhaal en dat willen wij u kort vertellen in ons nieuwe blog.
Lees meer


Think inside the box 

zwarte_doos_met_kaartje_dom.jpgMet een doos op maat heeft u een zeer geschikte verpakking om uw producten te verzenden. In ons nieuwe blog leest u onze tips om een pakket zo verrassend en persoonlijk te maken door de focus ook op de inhoud van de doos te leggen. 
Lees meer


Doos van de maand: juni 

doos_1176_logo_1.jpgDeze maand staat de bruine kartonnen doos in de spotlight. Een grote, bruine verzenddoos is het meest gebruikte type doos om producten in te verzenden. In ons blog leest u alles over het bruin karton. 
Lees meer


Branded Packaging 

dsc_1204.jpgEen kartonnen verpakking heeft niet alleen een beschermende functie, maar is ook onderdeel van uw marketingstrategie. Het ontvangen van het pakket is het allereerste offline contactmoment tussen klant en webwinkel. 
Lees meer


 

Doos van de maand: mei 

brievenbusdoos_fefco_403_h.jpgDe brievenbusdoos staat deze maand in de spotlight. Een zeer geschikt doosje voor platte producten als boeken en kleding. De brievenbusdoos is verkrijgbaar in bruin en wit en kan ook bedrukt worden.
Lees meer


 

Coupe Tijn 

anp_53874905_e1508909581968_724x407.jpgHeel Nederland heeft de grote held Tijn in de armen gesloten. Deze zomer zullen wij de Coupe Tijn bij diverse ijssalons in het land zien. Benieuwd naar deze actie? In dit blog leest u meer over Stichting Semmy en Coupe Tijn.
Lees meer


Vier veelgestelde vragen 

dsc_1258.jpgLees in ons nieuwe blog de vier veelgestelde vragen op één overzichtelijke pagina. Onze binnendienst komt dagelijks in aanmerking met één van deze vragen. Staat uw vraag hier tussen?
Lees meer 


 

Doos op maat van de maand: april 

dsc_1279.jpgDeze maand staat de kalenderverpakking in de spotlight. Dit is een zeer geschikte doos voor grote en platte producten. Door de buffers zorgt deze verpakking voor voldoende bescherming. Maak de doos persoonlijk met een logo in kleurendruk. De kalenderverpakking kan zonder tape worden gesloten. 
Lees meer


Een verzending op maat 

dsc_1182.jpgVia onze website kunt u eenvoudig uw kartonnen dozen op maat samenstellen. Dozen zijn multi inzetbaar en worden gebruikt als geschenk- of productverpakking, maar worden vooral ingezet om producten in te verzenden. Lees in dit blog enkele tips voor een verzendverpakking.
Lees meer


Doos op maat van de maand: maart 

zwart.pngIedere maand van 2018 wordt een type doos uitgelicht in ons blog. Deze maand is het zwart karton. De mat zwarte kleur heeft een chique uitstraling en heeft een onderscheidende factor tussen andere pakketten. In dit blog leest u meer over de voordelen van zwarte kartonnen dozen. 
Lees meer


Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

bos_header_1.jpgMaatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een onderdeel van het ondernemen dat steeds belangrijker wordt en waar veel bedrijven aandacht aan besteden. People, Planet en Profit zijn de drie begrippen die centraal staan bij MVO.
Lees meer


Trend: maatwerk 

doos_1206_logo_1.jpgEen grote trend die we nu veel zien is maatwerk. Maatwerk is tegenwoordig voor iedereen mogelijk op heel veel verschillende manieren. Van een gepersonaliseerd t-shirt tot een doos op maat. Maatwerk is echt overal van toepassing en wordt steeds populairder.  
Lees meer


Het bestelproces 

beer_en_doos1.jpg

U bent op zoek naar een kartonnen doos op maat om uw producten in te verpakken? Bij Doosopmaat kunt u gemakkelijk uw eigen kartonnen doos samenstellen en bestellen. In dit blog leest u hoe het bestelproces eruit ziet bij Doosopmaat. 
Lees meer


Doos op maat van de maand: februari 

dsc_1289.jpgIedere maand van 2018 wordt een type doos uitgelicht in ons blog. Deze maand is het de postdoos. De postdoos is een sterke en representatieve doos die erg geschikt is voor een mooie bedrukking op het deksel. De postdoos is verkrijgbaar in bruin, wit en zwart karton. 
Lees meer


Fulfilment proces 

kartonnen platen

Kartonnen dozen bieden diverse voordelen voor zowel de consument als bedrijven. Er wordt vandaag gericht gekeken naar de voordelen die karton biedt voor bedrijven. De verpakking moet passen in het fulfilment proces en het logistieke proces van het bedrijf.

Lees meer