bedrukte dozen

Bedrukte dozen

Bedrukken van uw kartonnen dozen

Uw kartonnen dozen laten bedrukken is bij veel dozenproducenten nog een kwestie van grote aantallen en hoge eenmalige opstartkosten.
Gelukkig kunt u dozen nu ook DIGITAAL laten bedrukken. Zeker bij kleinere aantallen is dit heel aantrekkelijk. Een kleine oplage kan zo tegen acceptabele kosten in kleur worden bedrukt. 

LET OP ! Wij bedrukken digitaal in CMYK. Dit is dus GEEN offsetdruk. U mag de kwaliteit dus ook niet met een offset bedrukte kwaliteit vergelijken. Wij zeggen dit omdat sommige klanten deze vergelijking wel maken en dus te hoge verwachtingen hebben. Wilt u voorbeelden zien, vraag ons om iets op te sturen of kom bij ons langs.

dozen op maat met kleuren opdruk

Ook kleurendruk is bij ons nu mogelijk !!


Wilt u een kleine oplage ( 1 - 2000 stuks) bedrukte dozen? In onze rekentool kunt u de prijzen van bedrukte dozen in 1 minuut uitrekenen. 

 Let op: u betaalt bij ons GEEN bijkomende kosten

 

 

 

Nu mijn bedrukte dozen uitrekenenWij bieden 2 verschillende soorten opdruk:

kartonnen dozen bedrukken kleine oplage

  • Zwart / grijs opdruk, een vlak van max. 107 mm hoog
  • Kleurenprint, een vlak van max. 210 mm hoog

Voor de Amerikaanse vouwdoos geldt:

  • Opdruk op 2 grootste zijkanten van de doos
  • Er moet links en rechts van de bedrukking 20 mm vrij blijven. Bij de boven- en onderkant moet 10 mm vrij blijven.
  • Opdruk wordt meestal gecentreerd t.o.v. hoogte en breedte

Dozen in kleur bedruktBij de meeste andere doostypen komt de opdruk op de bovenkant van de doos. Ook dan wordt het drukbeeld meestal gecentreerd aangebracht met een 'blanco' rand van 10 mm. 

 

 

Heeft u vragen over een specifieke toepassing? Neem dan contact met ons op.

LET OP: Sommige andere aanbieders van digitale bedrukte dozen gebruiken inkten die niet tegen vocht en licht kunnen. Na verloop van tijd vervagen de kleuren en kan de inkt uitlopen. Vraag om een sample en houdt dit onder de kraan. Dan weet u direct wat de kwaliteit van de opdruk is. 


Aanleveren drukbeeld

kartonnen dozen bedruktNa het plaatsen van uw online bestelling krijgt u een mail met daarin een link naar onze uploadtool. In deze uploadtool kunt u uw logo uploaden en op de bestelde dozen positioneren. Deze opmaak wordt vervolgens opgeslagen. Bij een vervolgbestelling van dezelfde dozen krijgt u weer een link. Echter, u hoeft dan alleen nog maar op 'definitief goedkeuren' te klikken. 

Het is niet mogelijk om verschillende drukbeelden aan te leveren. Aan beide zijdes van de vouwdoos zal hetzelfde drukbeeld worden afgebeeld en de andere type dozen zal het drukbeeld alleen op het deksel worden geplaatst. Het is niet mogelijk om aan de ene zijde een logo en aan de andere zijde een tekst te bedrukken.  

Heeft u geen drukbeeld in het juiste format of van de juiste kwaliteit, vraag dan uw grafisch dienstverlener om een PDF bestand van voldoende grootte. Hoe zwaarder uw bestand hoe beter de drukkwaliteit. 


Grote oplages bedrukken in kleur

Wilt u een grote oplage kartonnen dozen bedrukken (boven de 1000 M2 karton)? Ook daar kunnen wij u mee helpen.  

Vraag een offerte aan via de e-mail of bel ons op 0182-304258. Wij helpen u graag!

Doosopmaat.nl: het adres voor al uw bedrukte kartonnen dozen! Of het nu kleine oplages zijn of grotere series. 

beer_en_doos2.jpg

Dozen bedrukken op maat

Kartonnen dozen bedrukken, voor ons is ook dat maatwerk. Doosopmaat.nl werkt immers op een manier die altijd ruimte laat voor persoonlijke wensen en ideeën. Wilt u een bedrijfslogo op de doos drukken? Wilt u een bijzondere vormgeving combineren met mooi drukwerk? Het kan allemaal. Uw ideeën zo goed mogelijk uitvoeren, dat is precies wat ons werk zo mooi maakt. 

Doosopmaat.nl zorgt ervoor dat al uw producten verpakt worden, wij zorgen voor de beste afwerking, voor duurzame dozen - en dus zorgen wij ook voor uw bedrukte dozen, dat verwacht u toch van ons?

Dozen laten bedrukken in kleur

 

 

Kartonnen dozen bedrukken

Kartonnen dozen bedrukken, een mooie manier om direct met uw klant te communiceren. De dozen die u gebruikt worden zo echt "van u", uw verzending wordt overal herkenbaar. Dat verhoogt de marketingkracht van uw bedrijf. Dit wordt ook zeker door uw klant gewaardeerd. 

Kartonnen dozen bedrukken is dus meer dan een extraatje.