Dozen op maat laten maken

Bij doosopmaat.nl kun je alle denkbare dozen op maat laten maken. Heb je een product dat lastig te verpakken is? Verspil je opvulmaterialen? Denkt je wel eens: voor mijn product bestaan geen passende kartonnen dozen? Dan wordt het tijd voor dozen op maat ! Wij werken graag aan een originele oplossing. Maar uiteraard kun je ook voor gewone standaarddozen van de groothandel bij ons terecht.

Stel jouw doos samen

Bellen hoeft in de meeste gevallen niet eens, via bovenstaande knop bereik je de rekenmodule waarin je jouw doos kunt samenstellen en de prijzen zelf kunt berekenen. Zo simpel is het bij doosopmaat.nl.

Bijzondere dozen op maat

Doosopmaat.nl staat in de eerste plaats bekend om de bijzondere, eigenzinnige verzendoplossingen die wij voor onze klanten bedenken. Wil je een plant in een kartonnen doos verzenden? Een fles wijn? Een pot van aardewerk? Het is ons niet snel uitdagend genoeg. Voor iedere verzending kunnen wij dozen op maat laten maken. Je kunt er alles over lezen op deze website.

Het maken van dozen op maat is meer dan alleen productie. De basis leggen wij met een gesprek over uw product. Wij luisteren naar jouw vragen en zoeken samen het beste antwoord: dozen waarin het product exact inpast, een doos waarin jouw product veilig wordt vervoerd, een doos waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt. Wij maken al je dozen op maat. Bieden onze service en levering op maat!

Standaard dozen of dozen op maat?

Klanten komen voor het eerst bij ons langs als ze dozen op maat willen laten maken. We merken vaak dat klanten dan alleen voor die ene afwijkende doos komen, terwijl ze voor hun standaard maten een andere leverancier, vaak een groothandel, gebruiken. Niet zelden is die andere leverancier duurder en minder flexibel. Uiteraard willen wij graag al je dozen leveren, niet alleen bijzondere maten, maar ook gewoon jouw standaard dozen! Uiteindelijk komt dat toch op hetzelfde neer? Wij kunnen het voor je maken.