Dozen laten maken

Je hoeft uiteraard geen wiskundige te zijn om dozen te laten maken. Het is tegenwoordig heel eenvoudig om dozen op maat te laten maken. Zeker bij de grootste dozenhal van Nederland! Zelfs bij kleine aantallen kun je dozen voordelig samenstellen. Daarbij kun je de dozen laten bedrukken met een logo of persoonlijke tekst. Doosopmaat.nl biedt de bedrukking in zwart/grijs, kleur en wit aan.

Via onderstaande button kun je eenvoudig jouw doos op maat samenstellen. Je ziet meteen wat de dozen gaan kosten. Zo gemakkelijk is het tegenwoordig om dozen te laten maken. 

Bestel direct jouw doos

Kartonnen dozen op maat

Doosopmaat.nl maakt alle dozen op maat. Ook wanneer je standaard dozen zoekt. Wij hebben geen dozen op voorraad liggen. De levertijd staat duidelijk vermeld bij de bestelling op onze website en is realistisch. 

Dozen op maat laten maken begint bij jouw product. Welke afmetingen moet de doos hebben? Welke kwaliteit karton in nodig? Wil je jouwzelf onderscheiden op de markt door middel van een mooie print op de dozen?

Een standaard doos of dozen laten maken?

Wil je ook dozen laten maken? Of staan er bij jou nu al veel dozen in de hal? Koop dan niet weer een grote serie. Veel klanten laten zich verleiden door een lage prijs. Vervolgens staat de hal vol met dozen. Na enkele jaren moeten ze de helft van de dozen ongebruikt weggooien, om ruimte in de hal te maken of zijn de dozen niet meer bruikbaar vanwege een veranderend product. Zonde uiteraard.
Dozen met een standaard formaat vragen weer om opvulmaterialen. Wanneer je alle kosten van de dozen, opvulmaterialen, handling optelt blijkt een doos laten maken vaak veel voordeliger en ook nog een milieubewust.  

Dozen op maat, alles op maat

Een doos op maat laten maken is een doos laten maken die je zelf voor ogen hebt. Bijvoorbeeld met jouw logo er op. Bij een standaard doos van de groothandel is dit niet mogelijk omdat deze al zijn geproduceerd. 
Bovendien heeft de groothandel per maat maar 1 variant. Bij Doosopmaat.nl bepaalt u niet alleen zelf de maten, maar ook de 'opties': witte buitenkant, handvat, opdruk, enz. Daarom willen steeds meer bedrijven eigen dozen laten maken. Wij heten ze welkom bij de grootste dozenhal van Nederland, met een eigen productiefaciliteit.