Dozen kopen: de slimste verpakking voor jouw product

Het is geen alledaagse zaak: dozen kopen. Misschien vraag jij je dus af hoe je zoiets aanpakt. Dozen kopen met een standaardmaat is gauw gevonden, maar vaak niet de slimste oplossing. Zo’n doos is al snel te groot (of te klein) voor jouw product. Dat zorgt voor een hoop verspilling van karton en opvulmateriaal. Duur en niet milieuvriendelijk dus. Vanuit dat idee is Doosopmaat.nl begonnen: een doos op maat kopen: de veiligste én duurzaamste verpakking. 

Hoe gaat bestellen bij Doosopmaat.nl?

Online is tegenwoordig de standaard, en bij Doosopmaat.nl werken we al jaren zo. Veel van onze klanten zijn webwinkeliers, die gewend zijn om met één klik te bestellen wat ze nodig hebben. Bij ons dus ook: via onze rekentool kies je jouw doostype, formaat, oplage, kleur en eventuele bedrukking. Je ziet meteen de prijs, en of je pallet-of volumekorting krijgt. Je stelt jouw verpakkingsoplossing snel en makkelijk zelf samen. Eenvoudig geregeld!

Bereken jouw prijs en bestel direct online

Snelle levering, gratis bezorging in Nederland

Doosopmaat.nl levert jouw dozen snel en bezorgt gratis in heel Nederland. Alles komt vanuit één centraal punt: ons productiecentrum in Waddinxveen, vlakbij Rotterdam. We zitten direct aan de A12, dus we zijn altijd vlug op weg. Ook over de grens kun je op ons rekenen: we leveren ook in België en Duitsland. Benieuwd wat er mogelijk is, of heb je vragen over onze service? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Het voordeel van Doosopmaat.nl

Als je jouw product op maat verpakt, maak je niet alleen jouw klant blij. Doordat je karton en opvulmateriaal bespaart, is jouw verpakking ook duurzamer dan een standaardoplossing. Bovendien scheelt online dozen kopen tijd en geld. We bezorgen jouw dozen snel en gratis in Nederland. Kortom: door dozen te kopen bij Doosopmaat.nl is jouw product slim verpakt.