Dozen kopen

Dozen kopen doet u wellicht niet iedere dag. Hoe pakt u het dan het beste aan? Koopt u een grote hoeveelheid standaard dozen, die altijd te groot zijn voor het te verpakken product? Blijft u te grote dozen opvullen met opvulrommel? Gek genoeg is dat wel wat veel bedrijven nog doen. Het lijkt goedkoop, maar in werkelijkheid verspilt men hier veel tijd en geld mee. Bij Doosopmaat.nl koopt u kartonnen dozen in het aantal dat u nodig heeft, met het ideale formaat voor uw product (waarom concessies doen?), en dat voor een nette prijs en met korte levertijden. Dozen kopen is door ons eenvoudiger en leuk gemaakt.

Bereken jouw prijs en bestel direct online

Dozen kopen doen we tegenwoordig allemaal via internet. Online dozen bestellen is tenslotte een eenvoudige en snelle manier. Dat wordt in de hand gewerkt door de gebruikers van kartonnen dozen: het betreft vaak webwinkeliers, die hun pakketjes op die manier verpakken en verzenden. Voor hen is het een kleine stap om dozen online te kopen. Kartonnen dozen online kopen zit dus al een poosje in de lift. Doosopmaat.nl leidt een groot deel van deze markt. De dozen van doosopmaat.nl zijn duurzaam, omdat er geen materiaal wordt verspild.

Dozen kopen bij doosopmaat.nl

Online uw verzenddozen kopen kan natuurlijk bij diverse partijen. Waarin onderscheidt doosopmaat.nl zich van andere leveranciers? Wel, dat is eenvoudig: wij produceren al uw dozen op maat tegen een goede prijs. Bij de meeste dozen-leveranciers kunt u dozen krijgen in standaardmaten. Daarbij gaat het om dozen in veel gangbare maten zoals bijv. het A4 formaat. Voor uw product zijn die dozen bijna altijd te groot of te klein. Daardoor is dozen kopen ook zo lastig. De dozen met de juiste maat zitten er doorgaans niet tussen. Hoe anders is dat bij doosopmaat.nl! Daar heeft u in no time de juiste doos samengesteld. 

Kartonnen dozen kopen bij doosopmaat.nl, dat is online dozen kopen, dus waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. Vanuit onze logistiek hal bedienen wij klanten in heel Nederland en België. Van Enschede tot Den Helder, Van Groningen tot Kortrijk. Wij denken met onze klanten mee, zijn flexibel, werken altijd samen, in overleg en in goede onderlinge verstandhouding. Dat is onze stijl. Onze productie bevindt zich in Waddinxveen (bij Gouda) op een groot logistiek park, direct aan de A12, dus lekker centraal in het land. Alle dozen worden verzonden vanuit onze centrale logistiek hal, dus ook de dozen die we in België en Duitsland leveren. 

Dozen bestellen via onze rekentool

Wat zijn nu de kosten van zo'n ideale doos op maat? Daar doen wij niet geheimzinnig over. Via onze rekentool kunt u zelf de prijs uitrekenen, zodat u zeker weet wat uw dozen waard zijn. In de rekentool kiest u ook meteen het materiaal, de maten, eventuele handvatten, bedrukking en meer. U kunt de doos helemaal naar wens samenstellen. Wilt u eerst even overleg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Nieuwe site, nog steeds op maat.