Boekverpakking

Met een boekverpakking wordt het boek dat u verzendt op een passende, mooie manier verpakt. Boeken zijn een bijzonder product en wie boeken bestelt zal er dan ook zeker prijs op stellen als de boeken op een elegantie manier worden verpakt. Doosopmaat.nl heeft verschillende oplossingen voor het verpakken van boeken, we maken het zo mooi als u wilt.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

20140623 163356 resized 1Een veelgebruikte oplossing voor het verzenden van boeken is de T-wikkel. Klik hier voor foto's en uitleg.

Een boekverpakking dient in de eerste plaats natuurlijk voor het veilig en schadevrij verzenden van boeken. Het boek moet niet schuiven en tegelijk ook niet bekneld vervoerd worden. De kaft moet mooi blijven, het papier moet niet vouwen. Dat zijn allemaal praktische zaken die u ondervangt met boekverpakkingen op maat.

 

Boekverpakking materiaal

Boekverpakking doos op maat

Onze boekverpakkingen worden gemaakt van karton (golfkarton). Dit heeft veel voordelen. Karton is een licht materiaal dat mooi om het boek heen past. Karton is ook recyclebaar, het is een duurzame oplossing. Ook dat wordt door uw klant gewaardeerd.

Karton moet natuurlijk stevig zijn. Wij bieden karton in diverse soorten, Van 1,5 tot 7,0 mm dik, in bruin en in wit. Zo kiest u per boek het ideale karton voor een doos op maat.Boekverpakking maatwerk

Doosopmaat.nl staat bekend om de op maat gemaakte verpakkingen. Ook voor boeken leveren wij dit maatwerk. Boeken zijn immers niet allemaal even groot, per boek heeft u een andere doos nodig, vaak in kleine oplages. Dit is gewoon mogelijk bij Doosopmaat.nl. Vrijwel iedere gewenste maat boekverpakking kunnen wij voor u maken, in bruin of wit karton.

Bedrukte boekverpakking

Boeken zijn drukwerk, kartonnen dozen kunnen dat ook zijn! Bedruk uw dozen met het logo van uw bedrijf, met informatie over het boek, met een uitnodigende tekst... Het is allemaal mogelijk. Een leuk idee is om de binnenkant van de doos te laten bedrukken, als uw klant de boekverpakking dan opent leest hij een leuke spreuk of tekst. Zo straalt de verpakking al iets uit van een boek, een bijzonder product als het boek verdient dat.

De boekverpakking zoals hierboven kunt u online uitrekenen en bestellen via de onze website.  
Bel of mail ons als u verder nog vragen heeft over het verpakken van boeken.