Bodem-dekseldoos

Jouw product slim verpakt in bodem-deksel dozen

Zoek je een doos die zich aanpast aan de hoogte van jouw product? Dan zijn de bodem-deksel dozen de slimste oplossing. Dit doostype heeft een variabele vulhoogte. Laat de deksel over de bodem zakken en de doos is afgesloten, ook als jouw product boven de bodemrand uitsteekt.

Wat is een variabele vulhoogte?

De bodem-deksel dozen zijn een goede optie als jouw producten verschillende afmetingen hebben. Dat komt door de variabele vulhoogte: je laat de deksel zakken totdat hij op de bodemrand rust, of op jouw product. Je kunt de hoogte van jouw deksel zelf bepalen als je bestelt. Verpak je producten met wisselende hoogtes? Kies dan een deksel die net zo hoog is als de bodemrand, dan kun je variëren in vulhoogte. Zo nodig sluit je jouw doos makkelijk af met tape of een sticker. Klaar om te versturen!

Bedrukte bodem-dekseldoos

Wij kunnen de bodem-dekseldozen ook bedrukken! In alle mogelijke drukkleuren; zwart/grijs, kleur en wit. Afhankelijk van het type en het formaat kunnen we dit op verschillende zijden aanbieden. Vraag hiernaar in je offerte aanvraag. 

Multi-inzetbare doos op maat

Je kunt de bodem-dekseldozen eenvoudig openen en weer sluiten. De bodem-dekseldozen zijn ook heel geschikt als geschenkverpakking. Door de variabele vulhoogte verpak je jouw product slim, ook als het boven de rand uitsteekt. Je kunt er zelfs voor kiezen om jouw doos digitaal te laten bedrukken met jouw logo of een persoonlijke boodschap aan jouw klant.

De bodem-dekseldozen kun je niet via onze rekentool bestellen. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw doos op maat. Wil je jouw doos laten bedrukken? Hier lees je wat er mogelijk is.