Bodem-dekseldoos

Een bodem / deksel doos is handig wanneer u een variabele vulhoogte wenst. Wanneer uw producten boven de rand uitsteken is dit geen probleem. U laat het deksel erover zakken zover als het kan. U schiet er een bandje omheen en klaar om te verzenden!

Ook favoriet voor situaties waarin de doos regelmatig open en dicht gaat (om er iets uit te pakken bijvoorbeeld). De bodem / deksel doos wordt ook gebruikt als geschenkdoos. Het is een multi inzetbaar type doos dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. 

De hoogte van het deksel is aan te passen aan uw wensen. Zoekt u variatie in de hoogte? Neem dan een deksel dat net zo hoog is als de bodem. Zo heeft u maximale (schuif)ruimte in de hoogte van de doos.

Representatieve geschenkverpakking

De bodem dekseldoos is ook zeer geschikt als geschenkverpakking. Het deksel kan worden voorzien van een kleurendruk, bijvoorbeeld uw logo of een persoonlijke boodschap aan uw klant. Wij bedrukken digitaal en dus niet offset! Vraag ons naar de mogelijkheden wat betreft bedrukking. De Bodem dekseldoos kan niet via de website besteld worden. Dit type kan worden opgevraagd met een vrijblijvende offerte

Nieuwe site, nog steeds op maat.